Kje naj začnem?

Sem 22-letna študentka marketinga v ogromnem Mariboru. Mesto ni kaj preveč zanimivo, vendar vsak posameznik doda kanček duše v to sivo bedo. Obrniti se na ramena mode v Mariboru ni najlažja odločitev, če si vztrajen se pa zna izkazati za pravo. Moja pot se je šele začela.

Spremlja me celo življenje, vendar po malem. Kot 10-letna punčka je skoraj nujno, da se rada urediš in želiš izstopati, vendar to z leti mine. Pri meni je ostala želja po modi, želja po lepoti in mnenje, da obleka zmeraj naredi človeka.

Osebno mi slovenska ideja o izobrazbi in “nujni ekonomski” smeri ne diši, zdi se mi zgrešeno razmišljanje, da moramo biti vsi enaki, zato sem se samoiniciativno spravila v modne vode. TO mi je pisano na kožo in v tej smeri se lahko izobražujem! Barve, slog, dizajn in vse kar spada v ta paket, je nekaj kar mi razsvetli srce in polepša dan. V to me je usmerila že babica, ki je sicer pletla in me naučila osnove kombiniranja.

Nisem klasična modna blogerka, ki piše o modnih trendih letošnje jeseni, prihajajočega poletja in o vzorcih, ki jih ima VSAKA v omari. Držim se načela manj je več in klasično chik je moja stvar. Nežne pastelne barve, ki jih lahko gladko pripnem k bleščeči zlati, ali klasični črni. Lepota je zame nežnosti, enostavnost.

Pri 22 letih lahko rečem, da je to edino kar počnem z veseljem, s to močjo in željo bom vztrajala na svoji poti. Draga moja, z veseljem pa te vabim, da se mi vsak dan pridružiš in prelistaš novičke, ki jih bom objvaljala.

Na voljo za vprašanja sem ti na info@glamor.si!

FullSizeRendejgr

Z ljubeznijo, Maša