Kaj je MODA?

Moda je beseda s sladkim priokusom. Jaz jo obožujem. V modi ni pravil, so le nekatere splošne smernice, ki se sproti spreminjajo in v krogu vračajo k nam. Punce moramo razumeti, da v modi ni ocenjevanja, kritike in razglabljanja. Trendi se spreminjajo, naša identiteta pa se odraža s tistim, kar pokažemo svetu.

Mislim, da rek obleka ne naredi človeka ne drži. Osebno menim, da je najpomembneje obleči se po svojem občutku in svet bo vedel kdo si. Svoje cunjice moraš nositi ponosno in z dvignjeno glavo, bodi ponosna na to kar si, svoje občutke odrazi na outfitu.

Tudi cena se na koncu ne odraža na tvoji osebnosti. Ni pomembno koliko so stale hlače, koliko si zapravila za čevlje, toliko izbire kot je imamo sedaj, še ni bilo nikdar. Tako kot trendi se tudi trg širi, kar nam je zelo zelo veliko olajšanje. Zakaj kupiti drago torbico, ki jo na koncu nosi vsaka ženska, ko pa lahko kupiš unikat? Unikat, ki bo tebi pomenil vse. Na koncu je važno le, da se ti kot oseba počutiš vredu v svojem stylingu.

Edino pravilo, ki stoji v modi je skladnost vzorcev, barv, itd. Črtasto, pikčasto in vzorčasto nasploh ne moremo kombinirati med seboj. Sama osebno zagovarjam zvezo ”MANJ JE VEČ”. Zmeraj me je privlačila klasična, preprosta eleganca, ki ji lahko zmeraj dodamo kanček glamurja, pa se barve ne bodo teple med seboj.

Kaj pa menite ve? Skupaj bomo iskale cunjice in jih kombinirale z nujnim nakitom! Se že ZELO veselim!

b0feb51b88ce7b8b549cda881d0bad09_Fotor

Z ljubeznijo, Maša