Ko se jeseni in pozimi odpravljan od doma, zmeraj poskrbim, da imam s sabo stvari, ki so meni nepogrešljive. Začnem pri obrazu in ustnicah, tako, da je z mano zmeraj klasična nivea krema in Labelo labela za ustnice, ter krema za roke. Pomembno je, da imaš to s sabo, saj sta hladen zrak in šal krivca za suho kožo. Poskrbi, da kožo redno neguješ, saj se lahko pojavijo majhni mozolčki, izpuščajčki ali lišaji, ki so znak izsušene kože. To lahko nabaviš v vseh drogerijah in marketih, ali pa Salma.si spletni trgovini. Da si boš zaščitila roke, pa imej obvezno zmeraj v torbici par rokavic.

Zelo pomembno je, da za roke poskrbiš tudi z razkužilom, saj so virusi, ki se v mrzlem vremenu širijo, izjemno veseli tvojih toplih rok, kjer se kasneje oprimejo. Pomemben del moje torbice je med drugim komplet robcev. Najhuje je, kadar stopim iz mrzlega zraka v topel prostor, kjer se očitno cel nos spremeni v en velik slap. Seveda, pa imam s sabo tudi šminko, primerno tistemu dnevu. Glede na šminko, kombiniram tudi črtalo za ustnice, ne sme pa manjkati niti puder. Kako si boš poprabvila make-up, ko te bo presenetil dež, ali sneg? Nujno moraš razmišljati tudi v naprej, nikoli ne škodi malce previdnosti.

Tako kot vsa nujna kozmetika, pa mora biti z mano tudi moj zvezek, v katerega si sproti zapisujem vse nove informacije, datume in ideje, ki so obvezno povezane s pisanjem bloga, stilom, modo in lepoto.

Najpomembnejši in najljubši del torbice, je moj majčken prenosni parfumček, ki sem ga kupila v Loccitanovi trgovinici. Vonj divje češnje, ki je pozimi super izbira, saj je ravno prav močan in opojen. Najbolj obstojen je, kadar si ga napacam za uho, ali po vratu. Da si opremljena s parfumčkom je en velik plus, saj te zmeraj lahko preseneti kak nujen klic, sestanek, ali kaj kjer boš izjemno vesela, da se lahko nadišaviš.

Tako se opremim jaz, kaj pa bi izbrala ti?

FullSizeRender

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša