Zelo imam rada različne paletke senčil za oči. Verjetno si opazila, da sem mahnjena predvsem na kožne, nežne barve, ki ne izstopajo preveč, zato imam nešteto senčil v podobnih oddtenkih. Dobra plat tega je, da mi jih nikoli ne bo zmanjkalo in, da sem preizkusila že večino make-up linij z različnimi senčili.

Danes sem se odločila za Revolution paletko, ki jo lahko kupiš preko spletne trgovine Salma.si. Moja paletka je v glossy izvedbi, verzija iconic 2. Enostavno super je, saj imaš v paletki 12 različnih oddtenkov, od tega so trije v matte izvedbi, za lažje in lepše nanašanje. V kompletku je zapakiran tudi čopič za nanašanje senčil na oči, ki ima dva nastavka, enega za temnejše in enega za svetlejše oddtenke. Jaz imam te oddtenke izjemno rada in kljub temu, da so v prazničnih tonih, jih uporabljam izjemno pogosto, tudi za čisto navadne dni, saj lahko zelo dolgočasen stajling popestrijo in izboljšajo. Današnji dan je bil obarvan v zlato barvo. Ko si nanašam senčilo, najprej namažem najsvetlejši oddtenek po celotni veki, da se vidi kontrast, ko se bližam koncu veke, pa oddtenek spreminjam vedno temneje. Oko se navidezno razvleče in je zato lepše.

Paleta senčil make-up Revolution je obstojna. Struktura senčila je super za nanašanje na veke, zelo lepo se zasenči in odtenki se izjemno lepo prelivajo. Dodaten plus pa je bil priložen čopič za nanašanje senčila.

IMG_0251IMG_0252

 

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša