Minilo je nekaj več kot mesec dni odkar, se je v Ljubljani predstavila linija Kiehl’s. Znamka, ki je po sosednjih državah že lep čas na poličkah, je naše uporabnice kozmetike razveselila letos prvič. Poiščeš jo lahko na poličkah Maxi marketa v Ljubljani, kjer je linija dobila čisto svoj “apotekarski” kotiček. Več o posameznih izdelkih si lahko prebereš tudi na njihovi spletni strani – klik.

Kaj pravzaprav je Kiehl’s? Vse se je pričelo v domači lekarni v 19. stoletju, ko je New Yorški lekarnar John Kiehl preizkušal homeopatska zdravila na zeliščni osnovi. Kiehl’s je kozmetika, bazirana na zeliščih in naravnih sestavinah, ki kožo naredijo polno in zdravo. Sam izgled embalaže spominja na lekarniške stekleničke v arhivih, saj se trudijo ohraniti prvotni izgled izdelkov. Mene so prepričale arome, ki jih kozmetika vsebuje. Izdelki imajo namreč pomirjujoč vonj zelišč, ki blagodejno delujejo na kožo.

Kaj je njihova posebnost? Preden izdelek prodajo, se prodajalke zmeraj prepričajo kakšnemu tipu kože se morajo posvetiti in kateri izdelki bi tvoji koži pomagali. Ker je pred resnično uporabo potrebno testirati, ali bo koža izdelek sprejela, so se pri Kiehl’s-u odločili, da pred nakupom stranki ponudijo tester željenega izdelka in tako lahko po mili volji testiraš kar ti srce poželi.

“Preizkusi me!” praktično piše na vsakem izdelku.

Cene izdelkov so nekoliko nad povprečnimi in vsem dosegljivimi izdelki, saj so lekarniško zasnovani. Kvaliteta izdelkov je, tako kot cena, nad povprečnimi znamkami, lahko tudi sama trdim, da za ceno definitivno stoji tudi kvaliteta.

Jaz sem na svoji koži preizkusila obnovitveni nočni serum z jegličem, kremo za okrog oči, ki vsebuje avokado, ter dnevni koncentrat z ingverjem. Sestava vsakega izdelka je premišljeno sestavljena in vsebuje naravna olja in sestavine.

IMG_5497

IMG_5443
IMG_5437
IMG_5425
IMG_5525

IMG_5521IMG_5442

Z ljubeznijo, Maša