img_9711-copy img_9719-copy

Da je na trgu vse več kozmetike in, da je izbira postala prava poplava, več ni dvoma. Prav težko se znajdem med vsemi temi policami natlačenimi z vsemi navodili in nasveti. Priznam, da sem redko polagala pažnjo na kvaliteto nege obraza, vendar odkar se (bolj) poglabljam v zunanji videz ženske, sem tudi na to začela paziti.

Včasih smo ženske kar preveč površne in negi obraza ne posvečamo dovolj pozornosti, se pa nikakor ne zavedamo, da se lepota začne pri koži. Koža je tisti del telesa, ki se kaže navzven, na katerega “naflocamo” na tone ličil in nas ščiti pred neželenimi zunanjimi dejaviki. Temi kako pomembna je hidracija kože, izbira prave kreme in redno čiščenje obraza, se bom posvetila v kakšni drugi objavi, danes pa sem se lotila teme kako pravilno izbrati pravi ten pudra/podlage in kako pomembna je kvaliteta le-tega.

Na poličkah v drogerijah nas preseneča tisočinena različna znamka dekorativne kozmetike. Od navodil kako izbrati to znamko in ne te, kako je ena znamka naravna, druga ne, spet tretja ima druge pozitivne lastnosti, lahko samo še rečem, da jaz redko poslušam natančna navodila. Priznam da sem trmoglava in samosvoja, zato se tudi pri kozmetiki rada odločam sama. Če nas je Azija povsem prevzela na različnih področjih, je mene “dežela vzajajočega sonca” popolnoma prevzela na tržišču kozmetike. Ideja se je razvila na Japonskem leta 1872 in postala vodilna na svetovnem tržišču. Zaradi kvalitete, sem tudi jaz izbrala prav njihovo tekočo podlago, ki je letošnja novost na poličkah in je že pred lansiranjem postala pravi hit.

V mesecu aprilu, se bo v drogerijah pojavila Synchro Skin Glow podlaga. Izbirala boš lahko med 10 različnimi odtenki, ki se popolnoma prilagodijo tvojemu tenu. Kako izbrati pravi ton podlage? Poglej kožo pod tvojim zapestjem. Če je tvoja koža modrikasto-roza, je tvoj podton kože hladen, če pa je koža zlato-rjave barve, je tvoj podton topel. Na ta način, je SHISEIDO ustvaril linijo Synchro Skin Glow, ki se popolnoma prilega tvoji koži. Kako jo nanesti? Pozabi na čopiče in packanje po koži, podlago nanesi na prste in jo s krožnimi gibi od znotraj, navzven nanesi na obraz, kot kremo.

Podlaga narejena za boljšo nego in lepši zaključek makeup izgleda, je letošnji hit prav zaradi zdravega izgleda naše kože. Letos sem se tudi jaz poslovila od matte izgleda in toplo pozdravljam ta novi izdelek. Kremna tekstura vsebuje ogromno hranilnih snovi, ki so prav spomladi in poleti potrebne za pravilno nego naše kože. Zagotavlja popoln sijaj, vzdržljivost vsaj osem ur (kar je nuja za poletne dni), sinhronizira se s tenom naše kože in spodbuja vlaženje. Občutek kože po nanosu je svilnat in mehak, kar daje koži tisti zdrav sijaj. Tekoča podlaga vsebuje tudi zaščitni faktor 20 pred sončnimi žarki in neželenimi opeklinami. Moja koža je odslej svetleča, sijoča in mladostna, hkrati pa tudi negovana.

img_9713-copy img_9714-copy img_9710-copy img_9716-copy img_9712-copy img_9718-copy img_9717-copy img_9715-copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša