IMG_9447 copy

Za nami je skoraj četrtina leta in s tem tudi nekaj praznikov, predvsem tistih, ob katerih se radi obdarimo in pocrkljamo. Slab teden nazaj, smo svoj dan preživele tudi ženske (to je bil le eden izmed ženskih praznikov in dejstvo je, da si večino praznikov prilastimo). Dan posvečen močnim, razvitim in modernim ženskam, ki se ne predamo kar tako in trdno stojimo za svojimi načeli, kar dokazuje, da znamo biti enakopravne moškim, smo si izborile 1911 in ga po 100 državah praznujemo še danes. Zato, da naša pozitivna in nežna plat ne izpuhti, se moramo tu in tam tudi pocrkljati in se obdariti (če nas predhodno že kdo drug ne).

Letošnji dan žena je bil zame prvi v blogerskem duhu. Izmed vseh lepih presenečenj, me je z njihovimi izdelki zelo lepo razveselila tudi spletna trgovina Ličila.siV test sem prejela izdelke sestrskih znamk Revolution, ki se pridno predstavlja ženskemu svetu že kar nekaj časa. Pred časom so isti ljudje razvili dve dodatni znamki FREEDOM in I ♡ Makeup, ki se lahko brez težav kosata z kvalitetnejšimi linijami. Cena izdelkov je dostopna vsem, kvaliteta pa primerljiva tudi dražjim izdelkom drugih znamk.

Ličila so nepogrešljiva oprema v ženskem stanovanju, zato me zmeraj oblije navdušenje, ko na poličke dodam nekaj novega. V svojo zbirko sem med drugim dodala I ♡ Makeup črtalo za oči ALL DAY & NIGHT, FREEDOM PRO-MATTE tekoč puder in FREEDOM CONTOUR refill za magnetno paletko. Vse naštete izdelke lahko najdeš na spletni strani Ličila.si.

IMG_9448 copy IMG_9449 copy

Črtalo za oči ALL DAY&NIGHT naneseš na celotno veko kot senčilo, ki je izjemno obstojno. Močno pigmentirana konica svinčnika ima enostavno obliko za nanašanje, svinčnik pa se lepo prilega oprijemu prstov. Zaradi matte ovoja, je zato oprijem še toliko lažji. Svetlikajoča sestava, daje občutek elegance in glamurja, na veki se opazi tudi metallic odsev. Zanj boš odštela 3,95.

IMG_9452 copy IMG_9453 copyIMG_9455 copy IMG_9454 copy

Tekoč puder PRO-MATTE je svetla podlaga za obraz, ki jo naneseš na očiščeno kožo. Pred nanosom vseh ličil bodi pozorna, da obraz zmeraj očistiš, saj se bo v nasprotnem primeru celoten makeup začel predčasno luščiti in končni izgled ne bo lep. Tekoč puder nanašam kar iz tubice, kasneje ga zabrišem s pomočjo Revolution ovalnega čopiča za tekoče podlage. Iskreno povedano, je to trenutno moj najljubši tekoč puder, ki mojo kožo enakomerno zgladi, ji da matte videz in prekrije vse nepravilnosti. Cena tega pudra je 2,95, kvaliteta pa je izjemna!

IMG_9450 copy IMG_9446 copy IMG_9451 copy

FREEDOM senčilo za Contouring tehniko, je refill za magnetno paletko ličil. Paletke različnih velikosti lahko kupiš na Ličila.si in sestaviš čisto svojo paletko za ličenje obraza. Kaj je contouring? Tehnika je preplavila svet ličil in obnorela večino žensk. S contouring tehniko svoj obraz preoblikuješ s pomočjo senčenja in navidezno pomanjšaš dele obraza, ki se ti zdijo pretirano izpostavljeni. Za tehniko potrebuješ osvetljevale in bronzer, ki jih lahko naneseš s pomočjo prsta, ali čopičev. Pri nanašanju ne pretiravaj, da končni izgled ne bo pretirano umeten. Senčilo za Contouring FREEDOM je lepo in naravno pigmentirano, brez dodatnih bleščic. Obstojnost samega senčila je normalna, nanos pa enostaven. Zanj boš odštela 4,99. Lahko ga kupiš kot posamezen izdelek, ali ga dodaš v svojo unikatno paletko za ličenje obraza.

IMG_9304 copy

Definitivno must-have kosi ličil, ki jih potrebuješ tudi ti v svoji zbirki.

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša