IMG_8165 copy FullSizeRender copy

Ženske smo tiste, ki ljubezen prepoznamo na vsakem kotičku. Ljubimo različne stvari, ampak ljubimo močno in to pokažemo. Priznana parfumska hiša Chloe, se je letos lotila obnove že poznane dišave Love Story. Stvaritev in nadgranja je plod dveh žensk, lokacija, izbrana za obraz dišave, pa je Pariz, obdan z ljubeznijo in čustvenostjo.

Dišava je popoln vanilijev opoj s cvetom pomarančevca in sandalovine, ki daje parfumu noto elegance. Svojega sem izbrala prav iz razloga čutne elegance, ki dekle spremeni v žensko. Nad parfumom sem zelo navdušena, saj redko izberem dišavo, ki bi me spremljala dlje, ampak tale je tisti pravi! Zunanji videz stekleničke spominja na ključavnico, ki je simbol zaveze, ljubezni in predanosti, nežnost vonja pa predstavlja tudi rožnata barva dišave.

Dišavo nanašam zmeraj zjutraj, tik preden zapustim stanovanje. Obstojnost parfuma, je več kot odlična, močno zaznaven je tudi po osmih urah z doma. Vonj je skrivnostno zapeljiv in ne preveč vpadljiv, popolna spomladansko/poletna izbira. Izbereš lahko med 30ml (61,83) ali 50ml (90,55), steklenička bo ob tebi vsaj nekaj časa, če ga boš nanašala v zmernih količinah (zaradi koncentriranega vonja ni potrebno pretiravati). Poišči svojega na poličkah parfumerij in pokaži svojo zapeljivo plat!

FullSizeRender 2 copy FullSizeRender 4 copy FullSizeRender 3 copy FullSizeRender 5 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša