Po dolgem času sem delno ozdravela in prišla k sebi, zato sem se odločila, da poravnam svoje dolgove. Danes sem po dolgem času uporabila svoj makeup in našla svoj NOV, še zaprt Pupa Milano rdeč LipFluid. Takoj ko sem ga nanesla sem v roke prijela računalnik.

Lip fluid je v bistvu rdečilo s tekočo strukturo. Pogosto so tekoča rdečila v svetlečem ali glossy odtenku, vendar se je matte odtenek razširil tudi pri tekočih rdečilih. Kateri je lažji za nanos, je odvisno od vsake posameznice. Obstojnost tekočega rdečila je odvisna od kvalitete in uporabe. Nad rdečilo lahko naneseš tudi topcoat, ki bo rdečilo obdržal dlje kot si misliš.

Na svoje ustnice sem redko nanašala rdečila, ki so dejansko bila RDEČila, to navado sem seveda spremenila, ko sem preizkusila tiste prave, kvalitetne izdelke, s super strukturo in obstojnostjo. Eden izmed teh je Pupa Milano nov lipfluid, z odtenkom 033. Rdeč, skoraj oranžkast odtenek, je eden mojih najljubših, ki žari in je unikaten. Struktura samega izdelka je izjemno lahka, ko ga nanesem imam občutek kot da ne nosim ničesar. Mehak lipgloss ima posebno formulo, ki hkrati tudi neguje ustnice in preprečuje nastanek suhe kože. Je v matte izvedbi, kar je meni pisano na kožo. Vonj lipfluida je neutralen, zelo neopazen. Čopič, s katerim lipfluid nanašaš se prilagodi ustnici, kar ti olajša sam nanos.

Zunanji izgled embalaže je privlačen in zelo okusen za oči. Elegantna glossy srebrna barva je dopolnjena s pokrovčkom, na katerem je označeno kateri odtenek lipglosa je v notranjosti. Embalaža je definitivno tisto, kar te prepriča v nakup in tale je izjemna! Cena tekočega rdečila pri Pupa Milano, je malenkost višja kot drugi – 16,64 €, vendar je kvaliteta vredna tega nakupa!

 

IMG_3415 2 copy FullSizeRender 11 copyFullSizeRender 10 copyIMG_4109 copy 2

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša