Moje življenje je zadnje čase polno zanimivih izzivov in nenapovedanih presenečenj. Pri organiziranju sem odlična, ko pa gre za moje življenje, pa zna moj čut kar hitro odpovedati. Včasih sem zelo rada planirala čisto vsak košček svojega dneva, se mi zdi, da ga tako bolje in zapolnjeno izkoristim. Ob koncu srednje šole, sem to planiranje kar opustila, bila sem prepričana, da moram živeti svobodno in brez planov, ki ti lahko hitro uničijo dan, če se ne izidejo po pričakovanjih. Ker pa je včasih treba kakšno stvar tudi planirati in si jo zapisati, zdaj prakticiram vsakega po malo.

Organiziranje detajlov, me je pripeljalo do točke kjer sem sedaj, ko vem, da se ne prepuščam usodi, ampak svojo usodo izbiram sama. Svoboda sicer ne škodi, vendar zna narediti nekaj zmede, zato si osnove svojega dneva organiziram, tiste nepomembne malenkosti pa prepustim naključju in v njih maksimalno uživam.

Sem ljubiteljica klasike in tradicije, telefon sicer maksimalno zapolnim z opomniki, vendar imam raje tiste klasične planerje, ki so za povrh vsega še izjemno lepi. Za prihajajoče leto 2017 sem izbrala popularni planer SWEET PLANS Izbiraš lahko med štirimi različnimi videzi, ki se po notranjosti ne razlikujejo. Jaz sem zase izbrala Trendy Nude, ki ima na stranicah (kot že ime pove) nude in nežne roza linije. Te barve, so meni najljubše, predstavljajo predvsem mojo osebnost in mi polepšajo dan, ko primem planerček v roke. V notranjosti planerja se nahaja ogromno strani, na katerih lahko zapisuješ svoje ideje, zamisli, cilje za prihajajoče leto, itd. Pa lepo po vrsti.

Na prvi strani se predstaviš in že na začetku predaš svoje zaupanje samemu planerju. Na začetne strani zapišeš svoje misli, misli, ki ti polepšajo dan, svoje cilje, ki si jih zadajaš za prihajajoče leto, zapišeš svoje SOS kontatke in svoja nujna gesla, ki jih nikakor ne smeš pozabiti! To je kot naročeno zame, pozabljivko, ki sem do sedaj za take stvari uporabila kar svojega fanta. Za vsak mesec, si lahko razporediš in napolniš dneve po mili volji, na začetku meseca imaš dneve razporejene po tabeli, za tem pa pregledne linije za vsak dan! Na koncu vsakega dneva, si lahko vodiš evidenco, kar ti izjemno olajša finančne stiske (sploh meni – zapravljivki). V vsakem planerju boš na hrbtni strani dobila nalepke, ki ti popestrijo tvoje planiranje. Kupiš jih lahko tudi v blokcu, kjer imaš ogromno izbiro različnih nalepk, ki ti pomagajo zanimivo planiranje celotnega leta. V blokcu boš našla primerno nalepko za vsak praznik, pomagale ti bodo pri finančnih planih, ljubezni in premagovanju ovir. Moja najljubša stran tega bloka, je prav tista, namenjena blogerkam (in tudi drugim), ki te spomni na selfie, na skoraj pozabljene nagradne igre in podobno. Meni je planer spremenil pogled na moje življenje in me spomnil, da vse tako prehitro mine. Draga moja, oprimi se svojih sanj, za njih garaj in uživaj v vsakem trenutku svojega življenja, saj je le tvoje!

FullSizeRender 19 copy FullSizeRender 21 copy FullSizeRender 22 copy FullSizeRender 23 copy FullSizeRender 24 copy IMG_3726 2 copyFullSizeRender 25 copy FullSizeRender 20 copy FullSizeRender 18 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša