Zakaj in kako uporabljati črtalo, te teme sem se lotila že pred časom. Kar nekaj let so se mi črtala za ustnice zdela nepotrebno zlo, brezvezno zapravljanje denarja in sem šminko nanašala kar brez črtala. A veš, da se šminka brez črtala hitreje zabriše?

Zjutraj si vzami nekaj sekund več in nujno obrobi ustnici s primerno barvico, ki je skladna s šminko, ali izberi TRANSPARENTNO.

Rdečilo za ustnice je tekoče strukture, ki se kar hitro razlije po podlagi (torej ustnicah). Hitro brisanje rdečila boš preprečila tako, da zjutraj pred nanosom šminke, naneseš tudi obrobo, ki naj bo skladna s šminko. Obrobe za ustnice so pogosto v enakem odtenku, kot rdečilo, lahko so tudi do ton temnejše. Pogosto imaš pri vsaki kozmetiki na voljo šminko in v enakem odtenku tudi obrobo, če pa primerne barve ne najdeš, imej v svoji kolekciji kozmetike zmeraj pripravljeno črtalo v transparentnem odtenku. Jaz sem pred kratkim preizkusila svoje prvo tako črtalo iz linije kozmetike PUPA MILANO.  Namen, ki ga črtalo mora izpolniti je, da zapolni gubice okrog ustnic, kamor šminka hitro zaide. Ustnice dobijo lepšo in elegantnejšo linijo, za povrh pa se poudari poln videz samih ustnic. Zadnje čase pogosto uporabim prav transparentno barvico, saj je nevidna, se zlije z vsako šminko, če pa jo slučajno namažem čez ustnico, pa ni tako opazna. PUPA MILANO transparentno črtalo ima mehko, žametno teksturo, se enostavno nanaša in je izpolnila vsa moja pričakovanja. Sestavljena je iz popolne formule, ki omogoča komfort in oljnat občutek mehkobe.

IMG_3589 copy IMG_3598 copy IMG_3600 copyFullSizeRender 6 copy IMG_3542 copy IMG_3565 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša