Si po spletu in v drogerijah že zaznala kar precej utečeno in perfektno naravno linijo kozmetike BellHypoallergenic? Jaz jo spremljam in uporabljam že kar nekaj časa in moram priznati, da je izjemna.

Povdarek same kozmetike je na naravnih sestavinah, ki so dermatološko neoporečne in primerne za vsak tip kože. Če imaš težave z razdraženo kožo, ti toplo priporočam, da se obrneš nanje in verjemi, da težav več ne boš imela!

V zadnjem času, sem jaz preizkušala njihov puder v stiku, ki ga lahko naročiš na spletni trgovini. Puder v stiku, se mi je zdel najprej zelo zanimiva in težko uresničljiva ideja, saj so pogosto pudri sami po sebi izjemno suhi in se težko nanašajo, oz se kar hitro osušijo na koži in ga kasneje več ne moreš enakomerno razmazati. Takoj ko sem puderček prejela v poštni nabiralnik, sem ga seveda najprej preizkusila na roki. Nad strukturo sem zelo navdušena, puder je zelo mehak, žameten in kremast, tako enostaven je za nanašanje. Na koži se ne posuši, vendar se vtre na tista mesta, ki so nujno potrebna korekcije. Prekrivnost je enkratna, puder pa je ob enem tudi izjemno obstojen. Za razliko od navadnih tekočih podlag, se ta puder vtre v kožo in popravi napake na mestih, ki so tega potrebna, ob enem pa kožo tudi nahrani, da ta ostane svetleča in ne zgubana.

Puderčke imaš v petih različnih odtenkih. Pri izbiri odtenka moraš biti zelo previdna, pazi na tip in pigmentacijo kože. Ker sem jaz bolj bledolična sem izbrala odtenek “alabaster (01)“. Sam nanos puderčka je enostaven, kasneje pa ga lahko razmažeš po koži z gobico, ali prstom. Zmeraj ga nanesem na območje pod obrvmi, namažem podočnjake (ki se mi naredijo čisto vsako jutro, zato sem za ta izdelek še toliko bolj hvaležna), vrh nosne kosti, pod noskom in seveda brado. Če te dele osvetliš, navidezno spremeniš in zožaš tudi obliko samega obraza.

Z izbiro izdelka sem več kot zadovoljna, saj je ta puder pri meni nepogrešljiv. Takoj ko sem embalažo odprla, sem se v izdelek zaljubila. Embalaža je elegantna, prilagojena prijemu prstov in kar se da minimalistična. S srebrnimi obrobami in napisi lepo zaključi svoj videz, pokrovček pa je obarvan enako, kot ton vsebine.

Kljub temu, da ga nanesem že zjutraj, ga sedaj zmeraj nosim ob sebi. V zimskih časih imam pogoste prehlade in brisanje nosu je neizbežno, kar je pa tudi razlog, da mora ta puder biti zmeraj z mano! Preveri njihovo spletno stran in poišči tudi nekaj zase!

IMG_3316 copy IMG_3315 copyIMG_3325 copy IMG_3159 copy IMG_3342 copyFullSizeRender 2 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša