Kaj je tisto, kar tebi polepša dan? Obožujem lepoto narave, rože mi polepšajo vsak dan. Med brskanjem po spletu, sem zasledila nov hit. Si gledala kdaj tiste romantične filme, ko fant punci kar preko neta naroči šopek rož, ona pride v službo in jo v pisarni čaka presenečenje? Ta ideja se je pred kratkim razširila tudi pri nas. V to romantično gesto sem zaljubljena že od malega. Zmeraj sem si predstavljala sebe, ko stopim v pisarno in na sredini mize zagledam najlepši šopek na svetu, v njem se pa skriva še miceno sporočilce -> NEPRECENLJIVO!

Svojega dragega sicer imam, vendar se kdaj pa kdaj hočem presenetiti tudi sama, zato sem kliknila na BUCKET OF LOVE in naročila eno veliko “gajbico” lepote. Poštar me je tako v petek popoldan presenetil z izjemno lepim paketom. Konec tedna, lep dan pa še obdarila sem se – TOP!

IMG_1127 copy

Bucket Of Love je ideja, ki se je porodila gospodični, ki obožuje rože in se ukvarja s svojo cvetličarno. Trenutno zasipana z delom, pokriva celotno Slovenijo s svojo kvalitetno idejo. Na spletni strani si lahko izbereš barvo rož, obliko posode in primerno barvo. Ideja popolna za rojstnodnevna darila, poroke, ali pa čisto navaden vsakdan. S svojimi rožicami rada preseneti vsako dušo, ki potrebuje kanček lepote za dušo!IMG_1151 copy

Svoj paketek sem prejela pred tednom in pol, moje rožice pa še zmeraj pridno krasijo jedilnico! Vse kar moraš narediti je, da jih zaliješ na dva dni, pa bodo lep čas krasile tudi tvoje prostore. Presentiš in obdariš lahko tudi samo sebe, klikni na njihovo stran in si izberi svoje!

Rože4

Rožice po tednu dni! Rože

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša