Se ti kdaj zgodi, da iščeš svoj najljubši make-up izdelek, pa ga je trenutno povsod zmanjkalo? Ali pa si se navadila na odtenek rdečila in so se odločili, da ga brišejo s prodaje? Kaj pa naj sedaj?

To se meni dogaja izjemno pogosto in predstavljaj si moje veselje, ko sem na spletu našla trgovina Salma! Večina izdelkov, ki je trenutno po trgovinah, ali jih je trgovina pometala ven, ima Salma na zalogi. Poštnina je nizka (3,90eura), pogosto pa je sploh ni, izdelke ki niso na zalogi hitro pridobijo nazaj, naročen paket je hitro pri tebi (najkaseneje 5 delovnih dni, če so izdelki na zalogi) in vsak izdelek zapakiran.

Danes sem naredila en make-up za mojo malenkost, ki je sestavljen iz izdelkov kupljenih pri Salma.si. Zmeraj začnem s podlago, ki je namenjena osvežitvi kože. Ko se mažeš, bodi previdna, da ne izstopa suha koža, saj se puder hitro posuši in zguba, kar ne izgleda lepo. Revlon je linija kozmetike, ki sem jo preizkusila in je odlična, cenovno ugodna in primerna za vsak obraz. Ko namažeš podlago, lahko narediš tehniko baking, ali karkoli ti srce poželi. Jaz nato zmeraj uredim oči. Z maskaro Catrice Luxury Lashes izjemno podaljšam trepke in oči so videti lepše. Svoj make-up pa zaključim s kakšno šminko, v tem primeru Catrice šminka z odtenkom slive. In moje delo je končano!

 

IMG_0103 copy IMG_0102

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša