Zima je čas, ko lasje pogosto ostanejo skriti pod kapami ali trakovi vendar na njihovo nego nikakor ne pozabim niti v teh mrzlih dneh. Natanko leto dni nazaj sem obiskala dogodek, na katerem so mi predstavili novosti Schwarzkopf profesionalnih izdelkov. Moram priznati, da so me maksimalno navudšili. Niso novosti, so pa dobro preizkušeni izdelki, za katere lahko jamčim.

Schwarzkopf izdelkov sicer pred tem nisem uporabljala, drogerijska linija me ni prepričala, zato sem bila sprva skeptična tudi pri novostih. Punce smo bile na predstavitvi kot modeli, zato sem se seveda pustila razvajati, ko mi je frizerka na lase nanašala produkt za produktom. Sam vonj šampona in balzama je pomiril tako mene, kot lasišče in ob sušenju las sem že vedela, da bodo to moji novi favoriti.

Schwarzkopf BONACURE pro linija je naše police napolnila lansko leto, tako da si v frizerskih salonih in na spletnih straneh že lahko naročila in preizkusila njihove izdelke. Na voljo je 6 različnih šamponov in preparatov, za 6 različnih vrst las – jaz sem izbrala linijo, ki lase dodatno vlaži in neguje (za suhe do normalne lase). Posebnost izdelkov BONACURE moisture kick je, da vsebujejo hialuron in ne vsebujejo silokonov.

Izdelki, ki so v liniji Hyaluronic Moisture Kick na voljo:

Šampon in balzam, ki lase nahranita in napolnita z dodatnim leskom. Lasem dodata elastičnost in prožnost, poskrbita za neverjetno hidracijo in lasje resnično ostanejo zdravi, tudi po sušenju s sušilcem.

Masko za lase, ki je spravljena v količini 200ml. Jaz jo nanesem ob vsakem drugem, ali tretjem pranju las, saj lase nahrani ob prvem nanosu. Količina, priporočljiva ob nanosu je nekje 2 prsta, saj sta že sama šampon in balzam izjemno hranljiva. Masko pustim na laseh 20 minut, v tem času pogosto naredim kaj doma, ali v roke vzamem knjigo. Nanesem jo med šamponiranjem in balzamom, saj je dodaten “kick” hranljivosti za lase več kot priporočljiv.

Nego za suhe lase sem pred kratkim preizkusila prvič. Je enostavna za nanos in je ne izpiram. Perslast gel vsebuje hialuronsko kislino, ki lasem dodaja prožnost in lesk, hrani in ščiti. Perlice, ki so dodane v gelu, pa vsebujejo glicerin, ki lase dodatno nahrani z vlago. Gel nanesem na lase po vsakem pranju, pred sušenjem las, saj sušilec izjemno izsuši lase.

IMG_1003 2
IMG_1010 2

Zadnji v liniji Bonacure Moisture Kick pa je balzam za skodrane in normalne lase, ki ga tako kot nego za suhe lase nanaseš in ne izpiraš. Vsebuje anti-frizz učinek, kar je za ta čas več kot dobrodošlo. Mraz je za lase, tako kot sonce, lahko izjemno škodljiv, lase prične izsuševati in kasneje tudi lomiti, čemu botruje tudi suh zrak v času ogrevanja prostorov. Balzam nanašam sicer po potrebi, ko vidim, da so lasje že utrujeni in brez leska, vendar se trudim, da stvar nanesem bolj pogosto.

IMG_1000 2

Ker vem, da se zima še niti ni prav začela, sem si doma naredila zalogo teh izdelkov, ki bodo za moje lase še lepše skrbeli. Izdelke lahko sicer najdeš v salonih, ki uporabljajo Schwarzkopf linije, ali pa jih poiščeš preko spleta. Svoje lase neguj tudi pozimi.

0F4247C9-2617-404E-BACC-E876B0D8CD3D 2

IMG_0986 2

IMG_0989 3

IMG_0992 2

IMG_0995 2 IMG_1000 2 IMG_1003 2 IMG_9839 2

 

 

Z ljubeznijo, Maša