Sem ena izmed tistih, ki svoj čas izjemno rade investirajo v estetiko, lepoto in urejenost. To je tisto, kar rada delim s svetom na socialnih omrežjih in v čemer se počutim domače. Svojo totalno zasebnost raje pustim za sebe in svoje bližnje. Vem, da so zmeraj bolj cenjeni tisti, ki na socialnih omrežjih delijo vse in ne me narobe razumeti, seveda cenim ljudi, ki znajo to narediti, vendar to nisem jaz. Nekako se kljub temu, da se z instagramom, socialnimi omrežji in blogom ukvarjam že 4. leto, še nisem sprijaznila z dejstvom, da bi moral svet vedeti o meni vse. Stvari, ki jih delim so pristne, moje, se ne prilagajam za kakšen like več, prav zato pa delček sebe pustim v ozadju. Res je, da svoje slike urejam do podtankosti, vendar ne, da bi bile všeč drugim, ampak da bi bile všeč meni! Ena izmed teh zasebnih stvari, ki sem jo hranila v sebi je bila najina nosečnost, ki sva jo spretno skrivala kar nekaj časa (natančno 6 mesecev).

Nimam ene izmed tistih zgodb, kjer bi šlo karkoli narobe (na srečo, saj si ne znam predstavljati skozi kaj vse morajo pogumne punce) in iz katere bi se lahko kdorkoli karkoli naučil, sem pa ena tistih, ki svojo zasebnost raje zadrži zase, včasih podeli le košček in sem vesela, da imam vse, kar si želim. Morda je pa ravno to tisti razlog, da ne delim vsega z zunanjim svetom. Včasih imam občutek, da imam vsega preveč, med tem, ko druge, na žalost, ne morejo niti do svojega otročka, ali jim nagaja zdravje. Včasih stvari raje ne podelimo zaradi slabe vesti, pa se na koncu spomnim, da bi vseeno lahko svetu pokazala, da sem srečna in neizmerno hvaležna za to, kar mi življenje ponuja in daje.

Ponosna sem na punce, ki dajo skozi težke trenutke, preden pridejo do željenega cilja, do zdravja, do otročka, do srečnega življenja in ponosna sem na tiste, ki upajo s svetom deliti zgodbe, ki navdihnejo. Sem izjemno vesela, ko se kljub strahotam izteče vse lepo in vem, da ima v sebi vsaka vsaj eno zgodbo, iz katere bi se lahko marsikdo kaj naučil. Jaz v tej objavi ne bom delila nobene, delila bom zgolj svoje veselje, da se trenutno izteka vse točno tako, kot se mora. Delila bi rada svojo srečo ob misli, da bom čez dobre tri mesece mamica majhni punčki, ki bo obdana z neverjetno dobrimi in ljubečimi ljudmi. In delila bi rada svojo hvaležnost do življenja, ki me obdaja s srečnimi konci.

Ne bom imela slabe vesti, ker se pri meni trenutno izteka vse tako kot se mora, včasih pridejo tudi sivi trenutki, vendar zaenkrat, dokler sem lahko, bom neizmerno srečna, vesela, hvaležna in obdana z ljubeznijo. Povedala bom le to – vse se izteka popolno in to je tisto, kar želim deliti!

51D19FE4-B793-4017-8857-96CCBC032977

IMG_7192
IMG_9574

9E2E325A-FDD8-4F1A-9AAE-C57A1C229CD6

Z ljubeznijo, Maša