Zakaj pisati o modi? 

1728949134214576466_IMG_8654-2

In predvsem kdaj pisati o modi? Zdi se mi, da se vse manj piše o modi. Pa ne toliko o modi, zdi se mi, da se vse manj piše. Kaj je tisto, kar nas je ustavilo? Včasih je bil splet prepleten z različnimi blogi, mnenji, prepričanji, sedaj vsak svoje mnenje oznani na socialnih omrežjih, ali se pogrezne in pozabi na svoj stil in svojo moč. Se zavedamo kako pomemben je naš glas? In se zavedamo, kako pomembno je, da na sebi nosimo oblačila, ki iz nas pritegnejo samozavest, nasmešek na obrazu in ponos?

Zadnjič sem zasledila rek: skrivnost dobrega stila je, da se počutimo dobro v tem kar nosimo. 
O mnenjih in glasu kdaj drugič, danes sem se zapičila v modo.

Redko kdaj sem poslušala nasvete ljudi, ki so se zgražali nad tem in onim kosom. Redko sem se posvetila mnenjem ljudi, ki mi nikjer niso namenili lepe besede, ali so v vsem iskali napake. Če se potrudijo, najdejo slabosti v še tako dobrih stvareh. Zato sem se odločila, da so mnenja ljudi NEPOMEMBNA. Pomembno je le to, kako se jaz počutim, kjerkoli že sem. Pa ne samo pri modi, tudi pri vsakdanjem življenju.

Kaj je moda, ve vsak zase najbolje. Sedaj se na modnih brveh predstavljajo nove kolekcije na jesenskem tednu mode in v vseh raznoraznih in raznobarvnih kolkcijah najdemo osnovne smernice, ki se jih ulice držijo. Kljub barvni paleti na modnih revijah vsak najde nekaj zase. Jaz se na modne smernice gledam, kot na pozitivno spremembo oz. osvežitev, ki h klasiki doprinese nekaj več. V moji omari se najdejo barvni kosi v pastelnih odtenkih, ki jim redko dodajam kakšno živo barvo, svoj izgled pogosto zaključim z dobro torbico, ali čevlji.

Moj zaključek pa je kljub temu takšen: Nikdar ne obsojaj nekoga zaradi mode. Če mu je tako všeč, mu je tako všeč in pika.
0BDE7644-5C0F-45A6-A047-0089D494C20E

IMG_5481
IMG_5482

Hlače: MANGO

Bluza: Zara

Torbica: Zara

Čevlji: Humanic

Z ljubeznijo, Maša