img_1058-copy

Linija prehranskih dopolnil je že pred leti prodrla na trg. Herbalife je s svojo formulo zdravega življenja predstavil širnemu svetu in se tako zakoreninil v naše glave. Iskreno povedano, v obljubljanja in nenadne spremembe jaz nikdar nisem verjela, zato zaenkrat prehranskih dopolnil še nisem preizkusila, lotila pa sem se njihove naravne kozmetike. Zdravo življenje ne predstavlja samo zdrava izbira hrane in izločanje spornih elementov prehrambene piramide, vendar je treba začeti tudi pri negi kože. Zakaj sem se odločila ravno za Herbalife?

Je opevana linija, ki jo je preizkusilo že nekaj žensk in so navdušene nad rezultati, saj vsebuje naravne sestavine.

Dvajseta so tista leta, ko je potrebno začeti pravilno negovati kožo. Če imaš drago kremo, ki obljublja čudeže, še ne pomeni, da bo čudež lahko naredila če je ne uporabljaš pravilno. Pomembno je, da pred nanosom kreme kožo dobro očistiš, da bo imela krema dostop do kožnih celic in bo lahko pravilno delovala. Mini komplet za vse tipe kože sem pričela uporabljati pred enim mesecem. V kompletu sem prejela očiščevalno glineno masko z meto, gel za čiščenje obraza z alojo, dnevno in nočno kremo za obraz, ter gel za obnavljanje kože okoli oči. Pri nanašanju produktov je potrebno upoštevati priložena navodila na CD zgoščenki, kjer ti razložijo kakšen je vrstni red. Zato se najprej loti pravilnega čiščenja kože in por, šele nato v pravilnem vrstnem redu nanesi serume in kremo.

ČISTILNI GEL Z ALOJO uporabim pred vsemi ostalimi maskami in serumi. Dobro očiščena koža, je osnova za sijaj in zdrav videz. Priporočam ga za normalno ali suho kožo, saj vsebuje alojo, ki je nežna in vlažilna. V koži prebudi tiste celice, ki dajejo koži lesk in sijaj. Zakaj aloa? Na kožo deluje blagodejno, vsebuje ogromno vitaminov in mineralov, ima protivnetne in antibakterijske učinke in deluje globinsko.

GLINENA MASKA Z METO je slična ostalim glinenim maskam. Bentonitna glina (ena najbolj učinkovitih glin, ki se uporablja v kozmetiki – pridobljena je iz vulkanskega pepela) je tista sestavina, ki odvečne maščobe posrka vase. Vsebuje aromo mete, ki kožo dodatno nahrani in osveži, hkrati pa zmanjša pore. Zakaj je meta dobra za kožo? Tako kot je meta dobro za razdražljivost telesa, je dobra za razdražljivo kožo, ki jo pomiri in navlaži. Masko sama pustim delovati od 10 do 15 minut, nato jo sperem z mlačno vodo. Uporabim jo 2x do 3x tedensko.

GEL ZA UČVRSTITEV KOŽE OKROG OČI oblaži zabuhlost okoli oči. Si se kdaj zbudila z ogromnimi podočnjaki? Tale serum jih bo prekril v zelo kratkem času. Pomaga pri videzu občutljive kože, koža postane bolj prožna in gladka.

Zadnji korak pri negi je vlaženje kože z DNEVNO in NOČNO kremo. Nočna krema je tista, ki kožo obnavlja in ublaži videz gubic. Čez noč kožo vlaži in jo obnavlja, jutranji videz obraza je zato še toliko bolj svež. Naloga dnevnega vlažilnega losjona je blaženje gubic, vlaženje kože, da je koža videti sijoča in zdrava tudi brez ličil.

Pravilno zaporedje nanašanja je ključnega pomena pri izgledu kože. Vsakemu predelu kože je potrebno dati to, kar potrebuje, zato je izbira prave kozmetike zelo pomembna. Poskrbi, da bo tvoja koža pravilno negovana, saj te bo spremljala skozi celo življenje. Nahrani jo in vsak dan poskrbi, da je navlažena, saj ti bo izjemno hvaležna!

img_1062-copy img_1057-copy img_1063-copy img_1060-copy img_1056-copy img_1059-copy fullsizerender-copy fullsizerender-2-copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša