img_0534-copyimg_0652-copy

Večina ženskih blogov je polna zapisov o ženskih produktih, ličilih in izgledu nasploh. Jaz sem se danes lotila malenkost drugačne teme in svojega fanta (kljub upiranju) prepričala, da mi pri tem pomaga! Najti pravo dišavo za svojo boljšo polovico, zna biti včasih kar naporno. Svoje zadnje kančke energije pogosto porabim za takšne stvari, ker vem, da ne mara samo ene in iste dišave! Je tisti tip človeka, ki rad eksperimentira in se ne prilagodi samo eni stvari. Pred kratkim sem v svetu moških dišav zaznala novost, ki je pravi hit – dišava Azzaro Wanted, ki je nenormalno obnorela svet in takoj sem vedela, da je ta taprava.

Kot prvo, me je šokiral že izgled stekleničke. Oblika spominja na pištolo s šestimi metki, je moška in čisto elegantna. Ta James Bond izgled daje vtis moči in alfa samca, ki je zmožen žensko popolnoma prevzeti. Mehanska oblika stekleničke je simbol svobode, moškosti in zagnanosti, ki so je moški sposobni. Je simbol ultimativnega orožja za zapeljevanje in ženske se ji ne moremo upreti. Odločitev za nakup je padla že po tem, ko sem stekleničko vzela v roke. Spominja me na vodilnega moškega, ki doseže kar želi in je hkrati popoln gentleman. Zgodba same dišave, je podobna moji predstav, zato sem najprej pomislila na samostojnega moškega, ki zna poskrbeti zase in je na ulici maksimalno opazen. Pomislila sem na karizmatičnega in talentiranega moškega, ki je prepričan vase in se drži zgolj svojih pravil. In prav to predstavlja ta dišava. Alfa samca! Šest metkov na bobniču predstavlja šest lastnosti, ki jih ima lastnik dišave – Dober prijatelj, magnet za ženske, kockar v življenju, zapeljivec, hedonist in pozitivno naravnan moški. Vonj sestavljajo tri glavne sestavine – Citrus, cardamom in indijska trava, kar je razlog, da je omamna. Lesna dišava z začimbami in citrusi je popoln skupek poletne dišave, ki na moškem kliče po privlačnosti. Če si tisti tip ženske, ki na moškem poleti ne mara sladke, ampak osvežilno in moško dišavo, je ta pravšnja. Ta vonj sedaj obožujeva oba, njega pa parfum spremlja kar povsod.

Njegovo mnenje o dišavi: “Zame ravno prav sladek poletni vonj, ki je hkrati obstojen in intenziven. Že zunanji izgled stekleničke me je prepričal k uporabi, ko pa dišavo preizkusiš, je vonj ključnega pomena! Ob nanosu je prvi vtis samozavest in energija, ki jo lahko oddaja samo moški!”

Za svojega dragega jo lahko poiščeš že od začetka aprila v vseh Mullerjevih drogerijah.wanted_50ml_800128322016-wanted-gamme-alcoolsimg_0536-copy img_0537-copy img_0535-copy img_0538-copy img_0533-copy fullsizerender-copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

 

Z ljubeznijo, Maša