img_0468-copy

Zmeraj sem veljala za punco, ki nima pretiranih težav s kožo. Moja konstantna vprašanja, ki se mi porajajo vse pogosteje so kako se lotiti nege, kako rešiti nadležne ogrce, ki se še kar držijo mojega nosu, itd. Sem ena tistih srečnic, ki v puberteti niso imele izrazitih težav z aknami, zato sem se koži posvečala izjemno malo. Seveda se nisem zavedala, da so tudi ogrci nadležna in trdovratna nadloga, ki se je ne moreš kar tako znebiti, če koži ne posvečaš dovolj časa. Ko sem se končno uspela znebiti teh črnih pikic na nosu, pa se je pojavila nova težava – ogromne razširjene pore, ki jih le s težka spraviš spet v prvotno obliko. Jasno je, da je koži treba posvetiti svojih 5 minut dnevno, kar se večini žensk zdi še tako zelo težko.

Pred časom sem se osebno spoznala z Japonsko linijo kozmetike Shiseido, ki je vkradla moje srce. Sama tekstura krem, cvetlični vonj in embalaža so me definitivno in za zmeraj prepričali. Znamka je bila ustanovljena leta 1872 v Tokiu, kjer so se težavam s kožo posvetili z dodatnim zagonom. Japonke veljajo za ženske, ki imajo več težav s kožo, kot evropejke, zato so linije za telo in obraz zelo nežne. Letos sem za svoje ogrce in nepravilnosti našla izdelek, ki ga več ne odstranim iz moje liste kozmetike.

Ibuki smart filtering smoother serum me je prepričal že z zunanjim izgledom. V rožnati flaški s srebrnim pokrovčkom, se skriva 20ml tekoče, kremne teksture. Nežna plast seruma prekrije ogromne pore in skrije neželene nepravilnosti na obrazu, zato koža postane na dotik gladka in svilnata, pore pa skrite in neopazne. Najpomembneje je, da pri prekrivanju por ne uporabiš sestavin, ki bi se v pore sesedle, saj taki pudri pore še bolj razširijo in jih naredijo še bolj opazne. Smart filthering je meni prav zato ljub, saj por ne zamaši, ampak zgolj prekrije in zgladi. Kljub kar visoki ceni (29,00) je to zame top izbira. Utrujenost kože lahko sedaj prekriješ s serumom, ki je narejen prav za nas, punce, ki večino svojega časa preživljamo za računalnikom, telefoni in tehniko.

img_0475-copy img_0476-copy img_0470-copy img_0469-copy img_0467-copy img_0462-copy img_0461-copy img_0466-copy img_0465-copy img_0463-copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša