Pogosto se zbudim v slab začetek dneva. Poznate občutek, ko že zjutraj veš, da ne bo potekalo vse kot bi moralo? Sovražim ta občutek, iz dna duše, pa se kljub temu prikrade v podzavest. Takrat se rada obrnem na bok in pogledam mojega Jana v oči, hitro se pomirim in pripravim na težek dan.

Takšni dnevi so se mi pred kradkim vlekli čez cel teden in nikakor jih ne moreš preskočiti, pa če se še tako trudiš. Pomaga mi le misel na domačo zofo, toplo dekico, vročo čokolado in romantično komedijo z mojim dragim.

Glede na to, da se neizmerno rada poglabljam v svoj videz pa sem se odločila, da v takih trenutkih skočim v kopalnico in preizkusim nove kombinacije senčk, tušev ali katerih koli kosov make-upa. Zbrišem izdelek in začnem znova in znova in znova in na koncu ugotovim, da me to pomirja.

To se je zgodilo ravno včeraj in tukaj je izdelek moje slabe volje. Seveda sem se potolažila tudi z obiskom frizerja, priporočam Jurčičevo pasažo v Mariboru, saj je je njeno delo izjemno! Hvala Nikolina.

Collage_Fotor

Predstaviljam pa tudi puder v kamnu, ki ga zelo rada uporabljam že nekaj časa. Izdelki Essence so že lep čas v prodaji, kvaliteta je super in tudi cenovno so izjemni. Priporočam ga, saj je kar obstojen, je matt in skrije vsako slabo krastico, podočnjake, ali vdolbinico.

IMG_9668

Z ljubeznijo, Maša