IMG_7769 copy

Kako pravilno negovati lase, obraz in telo, je najbolj pogosto vprašanje, ki si ga ženske zastavljamo. Čeprav se mi zdijo poličke prenapolnjene z kozmetiko za nego, sem se odločila, da preizkusim še to. Z Nuxe linijo Huile Prodigieuse lahko ženske rešimo vse te dele telesa naenkrat z enim produktom. Hkrati na kožo nanašaš svetleče bleščice, ki koži dajejo bronz lesk in sijaj.

Nega kože je v hladnih dneh še toliko bolj pomembna, saj se koža sproti suši zaradi kurjave, hladnega zraka in toliko zunanjih dejavnikov. Kljub vsakodnevnemu nanosu lotionov, krem in mlek za telo, sem se odločila, da poskusim še to. Morda se pojavlja preveč člankov na to temo, vendar sem se tudi jaz lotila preizkušanja produkta, ki je moja zbirka negovalne kozmetike še nima.

Huile Prodigieuse je Nuxe-ov produkt. Suho olje vsebuje minerale z vitaminom E, ki negujejo in vlažijo kožo na obrazu in telesu, lasem pa dajejo dodaten zdrav sijaj in volumen. Koža na obrazu postane prožnejša in bolj sijoča, dobi satenasto mehkobo, kar pride pozimi še pošteno prav. Suho olje nahrani lase, ki jim daje dodatne vitamine in minerale, lasje pridobijo na volumnu in zdravju. V olju se nahaja 6 glavnih zvezd: Lešnik, makadamija, boreč, šentjanževka, kamelija in sladki mandelj. Izbiraš lahko med navadnim in svetlikajočim oljem. Slednji vsebuje tudi vidne bleščice, ki dajo koži in lasem še dodaten lesk in sijoč videz – meni TOP.

Uporaba olja je priporočljiva skozi celo leto, saj koža potrebuje nekaj časa da se obnovi in vpije minerale, ki jih potrebuje. Primerno je za vse tipe kože, ne glede na težave in starost. Izbiraš lahko med manjšo (50ml – 20,90), ali večjo (100ml – 23,90) stekleničko, tako tudi pri olju z bleščicami (50ml – 19,60) in (100ml – 27,60). Kuiš ga lahko tudi na Salma.si – TUKAJ. Dostopna cena, daje olju tisti čar, saj kvalitete ne morem prehvaliti! Jaz sem zase izbrala bleščice, upam, da boš tudi ti poiskala tistega, ki ti je pisan na kožo!

FullSizeRender 2 copy IMG_7788 copy IMG_7681 copy IMG_7658 copy IMG_7678 copy FullSizeRender copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša