FullSizeRender 8 copy

Pozdravljene punce! Z ličili Rimmel, sem za vas pripravila svoj look z njihovo spomladansko svežino. Iz petih različnih produktov  sem sestavila eleganten makeup v moji nude izvedbi.

Iz zbirke petih izdelkov me je najbolj presenetila nova tekoča podlaga Rimmel Fresher Skin, ki koži pusti dihati in ne zapira por. Mehkoba in občutek svežine dajeta koži tisto piko na I, saj koža izgleda še dodatno negovana. Podlaga vsebuje faktor 15, ki kožo ščiti pred sončnimi žarki. Sestavine kot so aloja, kamilica in izvlečki alg, so perfekten skupek, ki obraz hranijo, negujejo čez cel dan in kožo zgladijo. Edinstvenost teksture, ki je tekoča, skoraj pudingasta, ti omogoča lažji nanos in daljšo obstojnost podlage. Izbereš jo lahko v štirih različnih odtenkih, kar ti omogoča prilagajanje glede na ten tvoje polti. Jaz sem svojo izbrala v odtenku Ivory. Uporabila sem še highlighter Kate Sculpting Palette v odtenku Golden Sands, senčilo za veke Magnifies Mono Eyeshadow odtenek Superstar sparkle, rdečilo za ustnice Moister Renew Sheer&Shine v barvi Woke up like this in lak za nohte 60 seconds supershine by Rita Ora v odtenku Peachella. Sculpting paletka vsebuje 3 odtenke, osvetljevalec, temnejši odtenek in rdečilo, s pomočjo katerih delčke obraza “preoblikuješ”. Senčilo za veke vsebuje bleščičke in je v izjemno nude odtenku. Je skoraj neopazno, vendar toliko elegantno, da ga lahko uporabljaš tudi kot osvetljevalec. Rdečilo Wokeuplikethis je v marelični nude barvi, ki ustnice naredi tako pudrasto privlačne. Zraven šminke sem seveda izbrala matchy lakec, saj sta ti dve barvi tisti, ki sta nujno priklicali pomlad na mojo kožo. Preveri, kako je izdelek izpadel, če bi rada videla še video, pa mi v komentarju zapiši!

FullSizeRender 4 copy IMG_7477 copy IMG_6742 copy IMG_6740 copy IMG_6746 copy IMG_6750 copy IMG_7427 copy IMG_6755 copy IMG_6770 copy IMG_6773 copy IMG_7385 copy IMG_6948 copy FullSizeRender 7 copy IMG_6912 copy IMG_6918 copy IMG_6924 copyIMG_6730 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša