Kako praznovati rojstni dan, je zadnje čase ogromna dilema. Vsak se želi pokazati v najlepši luči in dodati kanček svojega srca v kreacijo ideje. Ena izmed idej, ki vam jo bom predstavila, se nam je porodila v času avgustvovskih priprav na septemberske rojstne dneve.

September je mesec rojstnih dnevov v mojem krogu bližnjih in eden izmed teh je moj fant, ki se težko prepriča v praznovanje. Kljub njegovi trmoglavosti se je s še dvema prijateljicama pustil prepričati, da letos prvič naredimo tematski rojstni dan. Glede na starost slavljencev, bi lahko rekli, da se to ne more zgoditi, ampak zmeraj znova se naučim, da je z mojimi prijatelji vse mogoče. Praznovanje se je odvijalo v torek zvečer, z odličnim vinom in hrano. Rdeča nit zabave sta bila Ken in Barbie, zato se je vse svetilo v roza, srebrni, beli in modri barvi. Sanje vsake male punčke so se uresničile in jaz pravim, da za domišljijo nikoli ni prepozno. Kreativno žilico je moral vključiti prav vsak od povabljenih, saj smo se oblekli temu primerno in tudi hrana je bila v pravi obleki. V poštev so prišle jagodna in malinina peciva, naredili smo jagode z vodka želejem, obvezno pa je bilo seveda pohano, ki sicer tematsko ni bilo primerno, vendar smo tradicionalni štajerci, ki imajo izjemno radi pohano in dobrega vinčka (za vinčka se lahko zahvalimo M-enostavnim dobrim vinom). Samo vino seveda ni bilo barvno skladno, zato smo ga nekaj spremenili tudi v izjemno dobro sangrijo! Večer je minil prehitro in krogu najboljših. IMG_9485

Svoj outfit sem priredila z Zarino belo obleko, roza salonarji in roza torbico čez ramena. Lase sem skodrala in spredja pramena s sponko zapela nazaj, da se je povečal volumen.

Make-up pa seveda ojačala. Moja osnovna podlaga je Nivea krema. Na njo namažem tekoč puder in s korektorjem popravim vse podočnjake. Nato si uredim obrvi in veke s primernim senčilom. Za ta dogodek sem seveda uporabila roza senčilo iz linije She. Naredila sem črto s tušem in nato na veliko namazala maskaro. Najraje imam Lorealovo, saj ima izjemno dobre krtačke. Rdečilo na ličkih je obvezna zadeva, če želiš svoj Barbie izgled. Jaz uporabljam rdečilo Clarins, ki sem ga dobila za darilo in z njim sem izjemno navdušena. Svoje ustnice se obrobila z roza barvico Catrice in uporabila roza šminko enake znamke. Moja najljubša linija za ustnice je Ultimate stay lipstick Catrice znamke, saj je preizkušeno zelo vzdržljiva in tudi cenovno primerna za vsak žep.

Za konec sem počakala svojega Kena, da se še sam uredi in odpeljal me je skozi vrata na zabavo.

IMG_9604 IMG_9605

IMG_9590

IMG_9661

Z ljubeznijo, Maša