FullSizeRender 32 copy

Draga moja, pozdravljena. Kako se počutiš v mrzlem obdobju leta? Jaz imam zimo neizmerno rada, morda zato, ker se vsa pravljica dogaja v zimskem času (božič, novo leto), morda, ker se udobno zvijem v koco, na naslanjač pred televizorjem in se carkljam z različnimi sladkarijami, morda pa zato, ker je takoj za zimo tukaj že pomlad.

Pomlad je čas prerojevanja, svežine in lepote. Najlepši trenutki leta se odvijajo spomladi, ko življenje zacveti, na nebo pa se prikrade toplo sonce. Spomladi se prebudijo barve in pozitivna energija. Spomladansko cvetoči parki, z ogromnimi fontanami in pravljično zelenico so svetleče zlati in vabijo k uživanju. Takšna kot je pomlad, bo tudi letošnja kolekcije Collistarjeve dekorativne kozmetike za princese – COLLISTAR GIARDINI ITALIANI!

Na njihovih poličkah (vseh založenih Collistarjevih prodajalnah (Muller, Nama, Maxi) nas bo v februarju pričakalo OGROMNO lepote in kvalitetnih novosti. Inspiracija letošnjih barv, je nastala iz narave, atmosfere in lepote. Letošnje IT barve, ki se bodo spomladi prikradle na naše ulice so večinoma rožnate in naravne, te pa so povdarjene tudi v Collistarjevi kolekciji; Nude, Fuksija, Pastelno zelena in Pink. 

Top novost te pomladi je seveda izdelek BLUSH-EYESHADOW-HIGHLIGHTER 3v1 – rdečilo za lička, senčilo in osvetljevalec v enem poskrbi, da bo tvoja koža videti sijoča, zdrava in trendi. Prah lahko uporabiš tako za vsakodnevni look, kot tudi zvečer, saj vsebuje nekaj bleščičk, ki dajo koži sijoč in eleganten priokus. Našla ga boš v dveh niansah – rdeči in rožnati, tako boš lahko barvo prilagodila svojemu tipu kože!

FullSizeRender 14 copyFullSizeRender 33 copy FullSizeRender 11 copy

MAXI BLUSHER oz. rdečilo za obraz je le dodatek k družini Collistarjevih rdečil. Dodani sta dve niansi (rdeča in rjava), ki vsebujeta zlati prašek. Bleščičke bodo lepo povdarile obraz in koži dodale nekaj sijočega videza.

WET&DRY EYESHADOW senčilo za veke, kjer se vrtne, rožnate barve mešajo z izredno lepimi zlatimi odtenki, je eno izmed mojih najljubših. Senčilo lahko uporabiš za vsak eleganten videz, je lepo (ne preveč) pigmentirano, s tem lahko dosežeš izjemno lep naraven look.

IMG_6209 copy FullSizeRender 28 copy FullSizeRender 6 copy

V linijo je dodana tudi nova WATERPROOF maskara, ki trepalnice neguje in podaljša do naravnega izgleda. Krtačka maskare je gumijasta in trepalnice oblikuje enakomerno.

Meni najljubši izdelek te pomladi je nova VIBRAZIONI DI COLORE glossasta šminka. Vsebuje vitamin E, ki ustnice neguje in hrani, tako da so videti sijoče in zdrave. Dodan je ekstrakt hmelja, kar ustnice napolni z volumnom. Šminka je gladke svilnate teksture, gloss učinka, kar da ustnicam tisti čar. Svojo šminko boš lahko kupila tudi v zanimivem kompletku, kjer ti pripada tudi transparentno črtalo za ustnice, ki preprečuje razlitje šminke.

FullSizeRender 27 copy FullSizeRender 21 copy 2IMG_6248 copy

Lahko pa se odločiš tudi za pomladanski PLUMPING GLOSS s kolagenom in oligopeptidi, ki stimulirajo raven kolagena in ustnice naravno polnijo in navidezno preoblikujejo, da so videti bolj zdrave. Gloss ne vsebuje bleščic, naravne sestavine pa ustnice hranijo in vlažijo.

Zadnji v družini novosti je lak za nohte GLOSS NAIL LAQUER z naravnim videzom. Naravni odtenki, na voljo imaš Lily of the valley (691), Magnolia (692), Begonia (693), Cyclamen (694) in Bougainvillea (695), bodo tudi na tvoje nohte priklicali pomlad. Novi odtenki so dodani že obstoječi zbirki teh lakcev.

Kolekcija novosti je na poličke že priklicala pomlad, poskrbi, da bo tudi tvoja kozmetika deležna nežnosti!

FullSizeRender 2 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša