Pozdravljena, včeraj sem se po dolgem času odločila, da potrebujem nekaj dodatnih makeup produktov. Kljub temu, da je moja polička prenasičena toliko preveč senčil za oči, sem seveda našla prostor za vsaj še eno, ali dve (iskreno, bile so tri). Spoštujem punce, ki so drzne pri izbiri in, ki vsak dan upajo dodati nekaj novega in močnega, zato sem se odločila, da bom tudi jaz ena izmed teh, ki se bo vsak dan trudila preizkusiti tudi nekaj, česar si drugače ne bi upala. Sedaj sem izbrala profesionalno linijo dekorativne kozmetike Cipria Makeup.

V mojo zbirko so se prikradla senčila v rdečem, zelenem in vijoličnem odtenku, letošnje IN – zemeljske barve. Pomanjkljivost te izbire nisem uspela zaslediti nikjer. Pigmentacija Cipriinih senčil je močna, dolgo obstojna senčila pa se na vekah obdržijo tudi čez cel dan. Nanos je zelo preprost, previdna bodi le, da ne naneseš preveč naenkrat. Če želiš šibkejši odtenek, ga lahko naneseš skupaj z belim senčilom. Odtenki, ki sem jih izbrala vsebujejo srbrne, bronze in bleščeče podtone.

Cene artiklov se gibljejo med 2 in 20 eur, zelo pozitivno sprejemljivo za kvaliteto, ki ti jo Cipria Makeup nudi! Ta senčila sedaj uporabljam neprestanoma in mislim, da se boš tudi ti odločila za uporabo teh senčil. Najdeš jih lahko v njihovi prodajalnici na mestnem trgu 6, Ljubljana, ali pa obiščeš njihovo facebook stran Cipria Makeup Ljubljana.

IMG_5307 copy FullSizeRender 4 FullSizeRender 7 FullSizeRender 8 copy FullSizeRender copy FullSizeRender 2

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša