Po teh prazničnih dneh polnih makeupa, je čas, da se tudi moja koža in obraz malo spočijeta. Januar je čas sprememb, čas obnov in mislim, da si obraz zasluži počitnice. Pri obnovi kože, moramo pustiti času in vlažilcem proste roke. Pri nanašanju kremic le pazi, da izbereš tisto, ki je primerna tvojemu tipu kože.

Jaz sem se obnove lotila po vrstnem redu, zato ti bom danes predstavila izdelek, ki mi je pomagal pri rasti in obnovi preljubih trepalnic. Trepalnice so tista nuja, brez katerih ženske, pač nismo ženstvene. Vsaka si želi tiste črne, močne ščetinice, ki dajejo tvojemu obrazu ljubkost. Različni dejavniki nam vsak dan žal onemogočajo, da bi trepalnice v nedogled ostale enako lepe, zato so nam strokovnjaki pripravili pripomočke, s katerimi si lahko (HVALA BOGU) pomagamo.

V zadnjih dveh tednih sem se z LUXFACTOR serumom za rast trepalnic spravila nad nadležno izpadanje. Serum je nemoteč za oči, naravna formula pa pomaga trepalnicam in obrvem, da nemoteno rastejo naprej. Nanašati ga je potrebno dvakrat dnevno, jaz sem to naredila zjutraj in zvečer po čiščenju obraza. Ena flaška vsebuje seruma za 28 dni, kar zadošča, da se trepalnice navlažijo in napojijo. Za daljšo obstojnost, je zelo priporočljiva vsaj dvakratna terapija. K flaški pripada tudi nanašalec (manjši čopič) s katerim lažje nanašaš serum čisto ob trepalnicah. Pazljiva moraš biti le, da seruma ne spraviš neposredno v oči, saj je lahko malenkost pekoč občutek. Spodaj pa si lahko pogledaš tudi izjemne rezultate, jaz sem nad izdelkom iskreno navdušena! Hvala LUXFACTOR!

FullSizeRender 3 FullSizeRender 5 copy FullSizeRender 7 copy FullSizeRender 10 copy FullSizeRender 4 copy FullSizeRender 12 copy FullSizeRender 6 IMG_5055 copyCollage_Fotor FullSizeRender 8 copy FullSizeRender 11 copy

Z ljubeznijo, Maša