Prikazal se je 3. januar, kar pomeni, da je tudi uradno prvi delovni dan v naši preljubi Sloveniji. Imela sem dolga dva dneva, da razmislim kako se svojih zaobljub sploh lotiti in kako preučiti tiste lanske, zapuščene zapise, ki sem se jih držala le kratek čas. Preden sem odprla zvezek in začela zapisovati vse ideje, ki so planile skozi glavo, sem morala nujno urediti kaos v mojih mislih, ki se pojavi kar prepogosto.

Da sem lahko napisala nove zaobljube, sem morala najprej globoko v sebi izvedeti, katerih se sploh želim držati. Najlažje je zapisati stavek ali dva in ga kasneje pozabiti. Zato sem se letos tega lotila malce drugače. Najprej sem pomislila na vse ogromne spremembe, ki so se mi pojavile v letu 2016, na vse pozitivne in negativne stvari, ki so name nenamenoma vplivale in na ves trud, ki sem ga vložila v stvari ki si jih želim. Zaobljube niso le trditve, ki se jih skušam držati, ampak so vse spremembe, male ali velike, ki se vtisnejo v spomin in dajo tvojemu življenju velik pomen.

Mojih top nekaj utrinkov iz leta 2016 mi bo za zmeraj ostalo v spominu, saj je vsak zase poseben in nujen za osebnostno rast. Prvi, ki bo za zmeraj pustil ogromno vtisov, je seveda selitev na svoje. Postaviti se na svoje noge, ni čisto tako enostavno kot se sliši, vendar ko ujameš svoj tok, se predaš in začneš poslušati svoje srce. V letu 2016 smo ogromno časa preživeli s prijatelji in družino, si ogledali prekrasno Rusijo, kjer je bilo tudi ponoči svetlo in preživeli nekaj dobrih zabav. Tradicionalno smo z družino obiskali Gardaland in seveda nismo izpustili niti zimskega smučanja. Tista čisto in samo moja stvar, ki se razvija iz dneva v dan pa je otvoritev mojega bloga na katerega sem izjemno ponosna. V poletju sem zbrala pogum in svoj glas prenesla tudi na spletni dnevnik, v katerega zapisujem stvari, ki me veselijo. Ni popoln, ni perfekten, vendar je moj.

Zaobljube za leto 2017 so nato izhajale iz že doseženih ciljev in novo nastalih sanj. Moja glava je ena velika zmešnjava, polna zstavljenih ciljev, ki so prmešani. Pogosto sem si zastavljala nemogoče in nepremišljene cilje, vendar z vsakim letom pridobim tudi nekaj pameti, zato je tudi zastavljanje ciljev vsako leto lepše in enostavnejše.

1. SVOJ TRUD BOM MAKSIMALNO VLOŽILA V SVOJE SANJE. SVOJ BLOG BOM RAZVIJALA PO SVOJIH MOČEH, V SVOJIH ZAPISIH IN IDEJAH BOM OSTALA SAMOSVOJA IN UNIKATNA!

2. ODVEČNO ENERGIJO BOM SPREMENILA V POZITIVO IN JO DELILA Z DRUGIMI.

3. OBISKALA BOM VSAJ ENO MESTO, KI GA OBOŽUJEM.

4. LJUDEM, KI JIH IMAM RADA, BOM STALA OB STRANI, SAJ SE VSAKA POZITIVNA STVAR VRNE Z DVOJNO MERO.

5. Z DRAGIM BOM PREŽIVELA SKUPAJ VEČ KVALITETNEGA ČASA.

6. SVOJE MISLI BOM UREDILA IN SPREMENILA V IZVEDLJIVE CILJE, KI JIH BOM DOSEGLA V LETU 2017!

7. SVOJE PISANJE BOM POPESTRILA Z ANGLEŠČINO. Nujno moram razširiti krila tudi na tuje trge.

To je le nekaj izbranih realnih ciljev, ki se jih bom trudila držati in jih izpolnjevati čez celo leto. Katere pa si izbrala ti?


And why not start right now? This post is all about my new years resolutions and promises to myself. It’s the third day of 2017 and the first working day in our quite simple and beautiful Slovenia. I had two long days to think good and hard about my new resolutions. It’s not all about trying new things, but to be thankful for your experiences based on last years fulfilled goals.

To start writing I needed to make some room in my head. First I have to tidy my thoughts in order, then I can start my work. This year I took some liberty to work on my resolutions. I wrote them not just because I have to, but because I really want to achieve new goals. I thought about every single positive and negative thing that affected me in the past year and got me new perspective.

My top highlights in 2016 would stay in my memory forever. The biggest thing I’ve done in 2016 was moving in with my love in our first apartment. In the past year I really work hard on my blogging skills and take the courage to open my own blog. I am very proud of every single thing that spread my wings and helped me grown as a person.

My TOP resolutions for 2017 are based on previous statements and experiences in 2016. My head is on the right place this year and I hope this could really help me getting better and better.

1. I AM REALLY GOING TO WORK HARD ON MY DREAMS. I’LL DO EVERYTHING IT TAKES TO FULFIL MY GOALS AS A BLOGGER. I WILL WORK ON MY BLOG EVERY SINGLE DAY AND I WILL STAY UNIQUE AND MY OWN BEST VERSION.

2. I’LL CHANGE MY EXTRA ENERGY IN EVERYTHING POSITIVE.

3. I’LL VISIT AT LEAST ONE BIG, DREAM CITY.

4. I WILL SUPPORT PEOPLE THAT I REALLY CARE ABOUT. EVERY POSITIVE THING YOU DO FOR SOMEONE, COME BACK WITH DUAL RATE. 

5. I’LL SPEND MORE AND MUCH MORE QUALITY TIME WITH MY BOYFRIEND.

6. I’LL TIDY UP MY THOUGHTS AND CHANGE THEM INTO WORKABLE GOALS.

7. I’LL SPICE UP MY WRITING WITH ENGLISH. I REALLY NEED TO SPREAD MY WINGS ON FOREIGN MARKETS. 

These are some of my set goals for 2017. I am going to work on them through the whole year. What’s your new years resolutions?

FullSizeRender 72 copy FullSizeRender 49 copy IMG_6308 copy IMG_7164 copy FullSizeRender 41 copy FullSizeRender 12 copy FullSizeRender 2 copy IMG_3197 copyFullSizeRender 75 copy FullSizeRender 55 copy thumb_IMG_0311_1024 copy IMG_0775 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša