Pozdravljena še zadnjič v tem letu. Odločila sem se, da ti danes pokažem, za kakšen makeup sem se odločila v tem silvesterskem večeru. Izbira ni bila pretežka, zato je tudi nanos super za začetnice.

Makeup v prazničnih dneh je pogosto svetleč, močnejši in v zlatih ali srebrnih odtenkih. Nanesem ga približno po enakem postopku, kot vsak dan, vendar so senčila v drugačnem odtenku, šminka bolj močna in seveda nujno uporabim tudi tuš, ki ga drugače redkeje nanesem.

FullSizeRender 75 copy FullSizeRender 58 copy FullSizeRender 59 copy FullSizeRender 74 copy FullSizeRender 78 copy FullSizeRender 69 copy FullSizeRender 62 copy FullSizeRender 61 copy FullSizeRender 82 copy FullSizeRender 83 copy FullSizeRender 76 copy FullSizeRender 77 copy FullSizeRender 63 copy

Po nanosu pudra (Cipria Milano Makeup) in podlage ter negi obrvi, sem se lotila ličk.Uporabila sem Golden Rose-ovo rdečilo za lička, ki ima izjemno dobro strukturo. Obstojnost rdečila me je presenetila, saj se pogosto druga rdečila hitro zabrišejo, tale pa obstane zelo dolgo. Pigmentacija rdečila je ravno pravšnja, da lička ne izstopajo preveč. Na obraz sem nanesla bleščice v pudru Cipria Milano, ki so čisto praznične in jaz jih obožujem. Naslednji korak so bile oči. Na oči sem nanesla DM-ovo paletko senčil TrenditUp, ki je cenovno zelo dostopna in izjemno lepo pigmentirana. Paletka vsebuje 6 odtenkov, jaz sem uporabila paletko “THE NUDES“, ki ima eno izmed teh senčk v svetleči rjavo-zlati barvi. Ko nanašaš več različnih odtenkov senčil, bodi previdna da jih nanašaš od najsvetlejšega do najtemnejšega. Nikakor ne začni pri najtemnejšem, saj bo končni izdelek grozen. Za svoj izgled sem uporabila prvih pet odtenkov, torej vse, razen črne.

Najprej sem s čopičem po celem očesu nanesla belo senčilo, nato svetlo roza. Temnejšo sem nanesla s tankim čopičem le po zgornjem delu očesa, bleščeči bronz odtenek pa po preostalem delu veke.

Očesa sem zaključila z nanosom črnega tuša za oči. Črto sem povlekla malenkost višje in dlje kot ponavadi in s tem navidezno podaljšala oko.

Na ustnice sem nanesla rdečo Deborah rdečilo za ustnice. Pred nanosom šminke ne pozabi na barvico za povdarjanje ustnic, ki prepreči razlitje šminke.

FullSizeRender 70 copy FullSizeRender 60 copy FullSizeRender 57 copy FullSizeRender 65 copy

Upam, da ti je moja izbira ličil za ta večer všeč. Želim ti lepo praznovanje, dosti pozitivnih presenečenj, mnogo izpolnjenih sanj in pozitivne energije v letu 2017. Se vidiva v naslednjem letu!

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša