Novost na sem v svojo zbirko dišav dodala že dolgo pred Božičem. Nad izdelkom sem tako navdušena, da sem na objavo čisto pozabila in hladnokrvno parfum uporabljala že lep čas. Danes sem se odločila, da izpolnim svojo dolžnost in tudi tebi predstavim to izjemno stvar.

Dve svetovno priznani in klasični podjetji z dišavami, ki delujeta že dolga leta, sta združili moči in v eno steklenično strnili vse dobre ideje. Kenzo Takada, je priznan japonec v samem vrhu mode in dekorativne kozmetike, ki se je odločil, da bo v sodelovanju z Avonom svetu predstavil novosti, ki bodo dostopne tudi širšemu svetu. Najdeš ga lahko na Avon spletni strani.

Cvetlični vonj, srce dišave, me je osvojil že na samem začetku. Je sladek, vendar vseeno zadržan do te mere, da ni premočan. Prvi vtis daje kombinacija sladke lilije, belega čaja in jabolka. Tisti center, srce dišave, pa je sladka vijolica, ki na koži dolgo obstane. Dišavo sem na svoje poličke dodala že zaradi izgleda stekleničke. Privlačen look, ti pokaže eleganco celotne dišave. Pokrovček na steklenički v obliki cveta, razkrije sestavine dišave in te privabi, da dišavo preizkusiš.

MOJI VTISI  Nad vonjem sem navdušena, presenetila pa me je tudi obstojnost dišave. Dišavo sem obnovila po 6 urah prvega nanosa, ko sem imela občutek, da ne opazim več vonja. Zame je popolna, saj imam izjemno rada sladkaste dišave, ki zame predstavljajo ženstvenost in eleganco. Seveda dišavo priporočam ženskam, ki imajo rade cvetlične, sladke in dolgo obstojne dišave.

FullSizeRender 55 copy FullSizeRender 56 copy FullSizeRender 57 copy FullSizeRender 58 copy IMG_4657 copy IMG_4673 copy IMG_4675 copy FullSizeRender 54 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

Z ljubeznijo, Maša