Punce moje pozdravljene (KONČNO sem zbrala pogum iz celega mojega telesa in začela), odpiram nov blog, na katerem bomo spremljale ulično eleganco in povezovale življenje z nakitom. Sem še ena modna mrha, najraje se izražam v preprosti eleganci, ki nikoli ne zbledi.

Torej, moje ime je Maša, rojena mariborčanka, šolam se za ekonomistko. Sama smer (marketing) je sicer zanimiva, nikoli pa me ni pretirano zanimala, moda je bila zmeraj moja prva ljubezen. Že kot punčka sem se zaljubila v Zaro. Ste kdaj našle trgovino, ki bi vam bila tako pisana na kožo???? Tam lahko vsak dan preiščem vsak kotiček in zmeraj se bo našlo en kup novih cunjic.

Moj namen nikakor ni voditi vas v svetu mode, zelo rada pa na glas razmišljam, razlagam o svojih idejah in mnenjih. Skupaj bomo dokazale, da moda ni le obdobje, ki jo dekleta prerastemo, vprašanje je ali JE ali NI v nas. S tem živimo, je način življenja, je inspiracija v meni, je poklic, tako kot je kuharija, ali veterina, ali pravo.

Če omenjam pravo, se lahko razgovorim tudi o pravilih mode, ….

Oz. se ne morem, saj jih NI. Moda je svoboda, odvisna od počutja, zato je še tako pomembna v mojem (NAŠEM) življenju.

Zaenkrat me lahko obiščete na FB strani GLAMOR ali še ne popolnoma dodelani SPLETNI TRGOVINI. V kratkem ji bom dodala moje homework izdelke in vas sproti obveščala o vseh dogajanjih, bliža se pa tudi prva nagradna igra …

Na voljo pa sem tudi na info@glamor.si ! 😉

blog

Z ljubeznijo, Maša